NEW PLAYSUIT

Rome #1: CROP AND PINK

IMG_6010IMG_6046IMG_6062IMG_6091IMG_6072IMG_6150IMG_6063Jacket: Zara       Jeans: Dr. Denim          Top: Topshop             Sunnies: Ray Ban        Bag: Chanel         Sneakers: Nike           Watch: Fossil

Hej piger! Så sidder jeg i Rom i 17 grader og det er SÅ skønt. Man kan virkelig mærke solen giver en mere energi. Rom er en fantastisk by og utroligt nok, er alt næsten inden for gå-rækkevide. Vi har været på en del sightseeing i dag, så i morgen står den på shopping (my favorite part). I en af de følgende dage skal jeg nok vise lidt stemnings billeder af Rom uden at det bliver turist billeder ;)
Dagens outfit var meget enkelt, da vi var en del ude at gå og det hele skulle være lidt praktisk. Og som jeg havde håbet, var det varmt nok til at hoppe i crop toppen. Nu kan jeg virkelig ikke vente til, at det også bliver rigtig sommer i Danmark!
Nå, jeg må hellere smutte igen. Vi skal nemlig til at gøre os klar, for derefter at tage ud og spise, og så opleve det italienske byliv (de billeder skal I nok slippe for haha).

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW PLAYSUIT