VIND ET KIRSTEN DYRUM SMYKKE

TRAVEL ESSENTIALS

1Wuhu, så det i morgen jeg endelig tager til Rom med mine 3 søde veninder! Jeg er virkelig skoletræt allerede, så bliver dejligt, at komme lidt væk. Jeg elsker at rejse, men har desværre aldrig haft så mange muligheder for det. Men jeg kan mærke det her bliver mit rejseår, da jeg nu skal til Rom, Milano, Holland, og sikkert også mange flere steder, når jeg først er på udveksling.
Nå, men nu til dagens indlæg.
  Vi skal rejse med Easyjet og der må man kun have én håndbagage med! (altså ca. 50×40 kuffert). Det har jeg aldrig prøvet før, så jeg har virkelig haft svært ved at pakke! Bare min computer og kamera fylder halvdelen af kufferten haha. Jeg havde tænkt mig, at tage en masse outfit billeder i Rom, men det bliver så lidt begrænset nu.
For en blogger (eller bare piger generelt) er det virkelig lidt plads
man har med sådan en lille kuffert. Så jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min ‘travels essentials’ med jer. Det kan gøre det lettere at pakke, hvis man som udgangspunkt tager de mest vigtige ting med. Så hvis du også skal på en weekend rejse, så kan du måske skrive listen bag øret til en anden gang :)

  1. 1. Bukser – ja, noget man altid skal have med. Jeg har valgt et par sorte, da de passer til alt. Og så behøver jeg ikke have andet end én anden underdel med
    2. En sweater – igen har jeg valgt en basic en af slagsen, så jeg kan sammensætte den på forskellige måder med andre items. Når man ikke kender vejret helt præcist der, hvor man skal hen, er det altid godt med varmt tøj, hvis man er en frossenpind som mig ;)
    3. Sneakers – hvis man er på byferie, og enten skal shoppe eller gå på sightseeing, er et par gode sko uundværlige. Og jeg elsker mine pinke Nike!
    4. Heels – Et par stiletter til en night out. Ikke et must godt nok, men det noget jeg altid har med :)
    5. En taske – når man går rundt i byen, skal man altid have en taske til alle sine ting. Jeg elsker min Chanel, så den skal selvfølgelig med, men en rygsæk eller stor clutch kan også gøre det.
    6. Rejseflasker – der er så hulens mange regler i lufthavnen, så dem må man jo hellere følge. Derfor bruger jeg altid rejseflasker og så fylder alt ens beauty grej også meget mindre. Jeg har købt mine i Tiger for 20 kr.
    7. En guide bog – jeg elsker Politikkens ‘turen går til’ bøger, da de indeholder stort set alt, man lige behøver at vide. F.eks. er der i denne kort over byen og metroen, informationer om restauranter, shoppingsteder, turist attraktioner osv.
    8. En festkjole – også essentielt til en night out. Det behøver dog ikke være en vild palliet kjole, som min ;)

Nå, nu vil jeg gå igang med at pakke færdig, så jeg er klar med det hele inden Marley skal afleveres hos mine forældre i morgen.
Næsten gang jeg poster på bloggen bliver det fra Rom ;)

2

  • Tina Hoffbeck

    Godaften og snart godnat.

    Håber du kan sove lidt, og at tanker for din rejse ikke holder dig vågen.
    Gid det var mig der skulle af sted og nyde det.
    Nyd enhver lille som stor oplevelse i det historiske smukke Rom:-)

    Tina
    http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • imeldascloset

      Mange tak søde Tina :) Ja hvis det ikke var fordi jeg var så træt, kunne jeg sikkert godt holde mig vågen hehe. Jo tak det vil jeg gøre – prøver også at smide nogle billeder op :)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND ET KIRSTEN DYRUM SMYKKE