TODAY'S DETAILS

LEVI’S AND BANDANA

IMG_8712IMG_8592IMG_8793IMG_8666IMG_8624IMG_8773Shorts: Levi’s       Boots: BullBoxer       Jacket: Zara       Top: Topshop       Bag: H&M          Sunnies: Ray Ban        Bandana: Deres

Hej piger. Har I også nydt vejret i dag? Det er så skønt, at foråret endelig er på vej. Jeg får så meget mere energi, når solen titter frem. Jeg brugte dagen på shopping med min veninde, men fik faktisk kun købt et par bukser. Til gengæld manglede jeg virkelig nogle, så dem kunne jeg godt købe med god samvittighed ;)
I dag havde jeg dette outfit på, der er en smule mere råt, end hvad jeg ellers plejer at gå med. Men jeg klæder mig altid efter humør, og i dag var jeg i humør til det her: shorts! Bandana’en synes jeg er perfekt til foråret, da det giver et lidt sommerligt look. Jeg må altså have fat i et med blomster også. Nogen der ved, hvor man kan få det? :)

Hi girls. Have you also enjoyed the weather? It’s been sunny today here in DK and spring is difinitely on the way. I spent the day shopping but only bought a par of jeans. But I actually really needed jeans so I guess I don’t have to feel bad about that ;)
Today I was wearing this outfit that’s a bit more edgy than what I usually wear. But I always dress after mood and today I was in mood for shorts!
I think the bandana is perfect for spring as it gives a summer look. I’ve gotta get one with flowers as well. Anyone who knows where to get it? :)

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAY'S DETAILS