SHOPPINGLIST MARCH

OSCAR GOWNS 2014

PicMonkey CollagePicMonkey Collage5PicMonkey Collage2 PicMonkey Collage3 PicMonkey Collage1 PicMonkey Collage6PicMonkey Collage4

Pictures from www.vogue.co.uk

Hej piger. Holdt I jer også vågne i nat for at se det glamourøse Oscars show? Jeg kunne simpelthen ikke lade være – jeg sluger hollywood glam, kendisser og sladder råt! Jeg har lidt en thing for celeberne og elsker, at læse om dem i min daglige news feed. Lidt plat, men jeg elsker det haha.
Anyway, de fleste elsker jo Oscars og med god grund – det jo det rene eyecandy (ikke mindst for alle de flotte mænd, men også for de smukke kjoler).
Den røde løber var i år præget af nude og blå/marine farver, hvis kjoler da også er på top 10 best dressed listen. Min favorit er Cate Blanchett’s nude palliet kjole, som er SÅ smuk. Derudover elsker jeg Kate Hudsons både første og anden kjole, som er lige i skabet efter min mening!
Udover at heppe på Danmark selvfølgelig, som var så seje at vinde kortfilm-kategorien, heppede jeg også på Jennifer Lawrence, der var nomineret til bedste kvindelige birolle. Jeg synes hun er mega cool og virkelig en talentfuld skuespiller. Hun vandt dog ikke en Oscar, men er til gengæld nomineret til at være den bedste klædte i år. Okay, nok om alt mit celeb sladder haha. Håber I nyder mandagen <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOPPINGLIST MARCH