FLORAL PLAYSUIT

PFW STREET STYLE

Paris fashion week sluttede jo i sidste uge og nu, når jeg har lavet street style indlæg om alle de andre modeuger, skal I selvfølgelig ikke snydes for den ultimative!  Som sagt elsker jeg, at kigge på street style billeder, som er min sekundære inspirationskilde udover blogs. Jeg får så mange ideer til forskellige sammensætninger, som jeg ellers ikke ville have tænkt, at man kunne kaste sig ud i.
Les parisenne (så fint som det lyder) er jo kendt for, at have den ultimative chic’e franske stil, som slår alle andre mode mekkas. Og fashionistaerne skuffer da heller aldrig, da de denne gang også lufter alle sæsonens trends – tartan, matchende sæt, kontrast stof kombinationer, vilde prints og colorblocking – og introducerer nogle mulige nye, såsom tone-i-tone, alsidig brug af jeans og den klassiske hvide skjorte. Det hele er jo set før, men jeg tror nogle af disse ting kommer til at fylde mere og mere i gadebilledet de næste sæsoner.
Nå, nok om trends og sæson spekulationer! Enjoy the view ;)PicMonkey Collage5PicMonkey Collage4PicMonkey Collage10 PicMonkey Collage11 PicMonkey Collage12 PicMonkey Collage2 PicMonkey Collage1 PicMonkey Collage7 PicMonkey Collage8 PicMonkey Collage6 PicMonkey Collage9 PicMonkey Collage3 PicMonkey Collage13 PicMonkey CollagePictures from www.harpersbazaar.com

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FLORAL PLAYSUIT