H&M CONSCIOUS COLLECTION

SCUBA SCHOOL GIRL

IMG_7418IMG_7436 IMG_7376 IMG_7304IMG_7367 IMG_7499 IMG_7475Sweater: Zara       Shirt: Brandy Melville        Necklace: Vintage         Skirt: H&M Trend         Shoes: NLY Trend          Sunnies: Chanel           Bag: Vintage

Hej piger. Hermed lidt billeder af dagens kluns, som er lidt ‘school girl’ inspireret. Jeg eelsker jo min scuba skirt og snittet på sweateren passer perfekt til. Jeg købte sweateren i Rom og er så glad for den! Som I ved, har jeg noget for pasteller, så kunne selvfølgelig ikke dy mig. Synes også den passer perfekt sammen med collar halskæden, jeg købte på et loppemarked.

Og nu til noget helt andet. Der skal nemlig trækkes en vinder af Daniel Wellington uret. Det er fedt, at mange af jer har skrevet så fine svar til konkurrencen og jeg vil helt klart prøve, at få stablet en lignende konkurrence på benene igen, da I har givet så god repsons.
Men nu til det vigtige: Vinderen! Som er… Helle M! Stort tillykke, jeg har sendt dig en mail :) og tusinde tak til alle jer der har deltaget <3

Hello girls. Just a bit pictures of today’s outfit that is a bit ‘school-girl’ inspired. I loove my scuba skirt and the cut on the sweater matches perfectly with it! I bought the sweater when I was in Rome and I’m so happy I did. As you know, I’ve just got something for pastels, so of course I had to get it.
I also think it goes perfect with the collar necklace I bought at a fair. Have a great evening girls <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M CONSCIOUS COLLECTION