Over knee boots styling tips

TODAY’S DETAILS

IMG_8533Hej piger. Har I nydt weekenden? Jeg har haft alt for travlt – deraf den manglende blogging. Men jeg kunne lige nå, at presse et lille indlæg ind i tidsplanen inden jeg skal på arbejde. Jeg ville nemlig vise jer nogle af mine nye fine ringe. Før i tiden var jeg mest til store statement ringe, men i øjeblikket er jeg vild med små, tynde ringe, og der kan ikke være for mange af dem! Disse her er fra H&M :)

Hi girls. Enjoying your weekend? I’ve been way too busy so that’s why I haven’t been blogging. But I had a bit spare time today to make this post before I’m going to work later. I wanted to show you my new pretty rings! In the past, I prefered large statement rings, but for the moment I’m wearing small thin rings and there can’t be too many! These ones are from H&M :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Over knee boots styling tips