NEW BABIES

VIND ET DANIEL WELLINGTON UR

 

2Nå piger, så er det tid til endnu en giveaway – og denne gang noget, jeg ikke har udloddet før. I kan nemlig vinde et valgfrit ur fra Daniel Wellington hos Urkompagniet.dk til en værdi af 1.200 kr! Årh, jeg er så misundelig :b Jeg synes nemlig virkelig, at det er nogle lækre ure. De er simple, tidsløse og har læderremme – what not to like ;) Faktisk kan jer mandlige læsere (hvis der er nogen) også deltage i denne konkurrence, da I som sagt kan vinde et Daniel Wellington ur efter eget valg.
Hos Urkompagniet.dk kan man også finde andre lækre uremærker som DKNY, Fossil, Guess, Skagen, Police osv. Personligt er jeg jo ret vild med mit Fossil ur, som jeg går med hver evig eneste dag. Når nu jeg er vant til at gå med ur, føler jeg mig næsten helt nøgen uden. Så ure kan man ikke få for mange af ;)

Det eneste I skal gøre for at deltage, er følgende:

1. Like bloggens facebookside her eller bloglovin her

2. Like Urkompagniet’s facebookside her

3. Link i kommentarfeltet her på bloggen, hvilket Daniel Wellington ur, du kunne tænke dig. I kan se dem her

 

Konkurrencen slutter d. 23 marts 2014. Hvis der på det tidspunkt er mindre end 100 deltagere, fortsætter konkurrencen indtil der opnås 100 deltagere.

115

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW BABIES