SPRING NAILS

J’AIME LES MAUVAIS GARCONS

IMG_0540IMG_0477IMG_0575IMG_0552IMG_0500IMG_0615Top: H&M          Jeans: Topshop              Bag: H&M               Sneaskers: Nike                Sunnies: Ray Ban

Årh hvor har vejret dog været skønt i dag! Jeg havde sandaler på for første gang i dag og det føltes så skønt. Outfittet her er fra weekenden, hvor jeg var hjemme for, at fejre min lillebrors fødselsdag. Som I ved, er jeg jo lidt vild med crop tops og denne her er den nyeste af slagsen.
Jeg elsker, at det franske tema er en af sæsonens dominerende trends!
Men jeg må egentlig hellere smutte igen, da blogging i dag har taget meget længere tid end det plejer, da min computer har været ekstreeem langsom. Hvis der er noget jeg absolut ikke er tålmodig med, så er det elektronik haha. Det kender I sikkert godt, ikke piger ;)

//The weather in Copenhagen has been awesome these past days, and today I wore sandals for the first time this year! So, this outfit is from last weekend where I was home at my parents celebrating my baby brother’s birthday. As you know, I have a thing for crop tops and this is the latest one ;)

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPRING NAILS