KATE MOSS FOR TOPSHOP

kate mossSå kom den længe ventede kollektion fra Topshop, som Kate Moss har været med til at designe! Og jeg er nok næppe den eneste, der spændt har ventet på, at den skulle lande i butikkerne. Men er jeg også den eneste, der er en smule skuffet? Jeg må indrømme, at jeg havde lidt høje forventninger, da hun jo er en af tidens store modeikoner. Jojo, kollektionen bærer helt sikkert præg af Kate’s boho-chic stil og jeg synes da også, at der er nogle fine items imellem. Dog ikke nogen, der virkelig fangede min opmærksomhed, eller noget, jeg bare ikke kunne leve uden. Jeg synes lidt kollektionen mangler nogle rå items, som ellers også er et af kendetegnene ved modeikonet. Eller er det bare mig? Hvad synes I? :)

//Finally, the new Topshop collection by Kate Moss arrived today! I can only imagine that I’m not the only one who has been waiting for it come. But am I the only one who’s also a bit disappointed? I must say that I had somewhat high expectations as she’s one of the greatest style icons of our time. Nonetheless, I think the collection is very boho-chic as Kate is, and there’s also some fine pieces in between. However, not really anyone I just had to have. I think some more raw pieces are missing in the collection, as that’s also one of the characteristics of the style icon.
Or is it just me? What do you think? :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAY'S INSPIRATION