WISH OUTFIT

SPRING TREND: LACE SKIRTS

5collage1

White skirt: H&M, 199 kr.          Black skirt: Saint Tropez, 349 kr. (der er 40% på den i Companys lige nu)

Jeg har nogle gange perioder, hvor jeg har en forestilling om en ting, jeg bare MÅ eje. Og lige nu er det altså en sort blondenederdel, jeg er ude efter :) Blonder er, som altid, et stort hit her til forår og sommer, men i år ses de mest i form af nederdele og shorts. Jeg synes stylingen med en løs t-shirt eller skjorte tilsat en blondenederdel ser mega fedt ud, da man kan se blonderne ‘stikke ud’ forneden, som f.eks. på det sidste billede med denim skjorten. Den hvide sag fra H&M er næsten perfekt til formålet, men skulle dog have været sort. Jeg krydser fingre for, at de også laver en sort snart ;)

//There are times where I’m just obsessed with a thing I just have to have. And for the moment, it’s a black lace skirt I’m craving! As always, laces are a great hit for spring and summer, but this year they’re mostly seen in skirts and shorts. The one from H&M is almost perfect, but I want it in black insted. So I’m crossing my fingers for them to come in black too ;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WISH OUTFIT