SPRING TREND: LACE SKIRTS

STRAPLESS SHIRT

IMG_0372IMG_0175IMG_0392IMG_0244IMG_0179IMG_0384IMG_0407Shirt: H&M Trend            Jeans: Dr. Denim              Bag: Chanel         Heels: Friis & Company         Sunnies: Chanel

Hej piger. Ja, efter nøje overvejelse og masser af gode råd fra jer søde læsere både her på bloggen og på bloggens facebook, besluttede jeg mig alligevel for, at beholde skjorten. Ja, den er sku lidt underlig, men det er også det, der gør den fed. Jeg synes looket her, hvor den er sat sammen med sorte jeans og perleøreringe, giver et klassisk look med et tvist, som ville være perfekt til arbejde.
God weekend piger <3

//Hi girls. After careful consideration with good advices from you amazing readers, I’ve decided to keep the shirt after all. Yes, it’s a bit weird but that’s also what makes it so cool. I think this look where I styled it with black jeans and pearl earrings gives a classic look with a twist, which I think is perfect for work. Have a nice weekend girls <3

6

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPRING TREND: LACE SKIRTS