DOUBLE PEARL EARRINGS

PEPLUM LACE DRESS

IMG_1416 IMG_1398 IMG_1350 IMG_1356Dress: NLY Trend         Shoes: Friis & Company              Bag: Chanel

Dette var outfittet jeg havde på i lørdags til den omtalte fødselsdag, hvor jeg var så fornuftig, at tage en af mine gamle kjoler på. Jeg har efterhånden er hel samling af kjoler, men har alligevel altid lyst til at købe en ny, hvis jeg skal til noget. Kender I det?
Men jeg elsker denne her kjole, så all is good. Der var lidt ‘rich bitch’ over det haha, men alligevel et fint klassisk look synes jeg.
Lige nu sidder jeg og skriver 24-timers eksamen, så blogging blev dagens overspringshandling. Måske den kan komme andre til gode, hvis I også skriver eksamen ;)

//This was the outfit I wore at the birthday party I mentioned, where I actually was sane enough to wear one of my old dresses. At this point, I have a whole collection of dresses but I still always want to buy a new one when going at something a bit more special. Do you also do that? But I love this dress so all is good. There’s a bit ‘rich bitch’ to it haha, but yet a classic look I think :)

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DOUBLE PEARL EARRINGS