SUNNY DAY

SCUBA SKIRT

IMG_1532IMG_1486IMG_1522IMG_1528IMG_1492IMG_1517 T-shirt: Gina Tricot           Skirt: H&M Trend          Sunnies: Chanel          Watch: Daniel Wellington          Heels: B&CO          Bag: Chanel         Earrings: Ebay

Hej piger. Har I haft en god dag? Jeg har taget hul på weekenden med endnu en eksamen. Puha, det bliver så godt at blive færdig med det her semester! Jeg er virkelig skoletræt og har jo faktisk også læst i 4 år nu. Det godt jeg skal til Milano, da jeg virkelig har brug for noget skolemæssig afveksling.
Nå, men egentlig ville jeg bare vise jer et outfit fra weekenden, hvor jeg havde mine fine scuba skirt på. Jeg elsker den nederdel! Og jeg undskylder på forhånd for de blege stænger, men det er hvad der sker, når man er indespærret med eksamen haha. Må hellere få arbejdet på min tan, når hele det ræs er overstået ;)

//Hi girls. Did you have a nice day? I’ve started the weekend with yet another exam. Ohh, it’s gonna be so great to finish this semester! I’m really tired of school as I’ve been studying for 4 years now. So it’s gonna be good for me to move to Milano so I can get a little break from the regular school teaching. Anyway, I just wanted to show you this outfit where I’m wearing my beloved scuba skirt. And I apologize for my very white legs, but I guess that’s what happen when you’re trapped all day inside with exams. I better work on my tan when I get my life back haha ;)

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNNY DAY