WHICH ONE?

SUNNY DAY

2 1Coat: Cyrillus      Pants: Dr. Denim       Bag: Vintage      Sunnies: Chanel
Boots: Bianco     Gloves: Vintage

Hej piger :)  I går nød jeg min eneste fridag mellem eksaminerne på strøget, hvor jeg havde en kaffedate med min veninde Mona. Jeg elsker de der veninde dage, hvor man rigtig får catch’et up og bare snakker i timevis. Vejret var så skønt, så jeg tog Marley med. Han er efterhånden blevet rigtig god til at løbe ved siden af cyklen, så jeg kan have ham med rundt. Det er virkelig dejligt, da jeg elsker at have det lille pus med hehe.
Her til aften burde jeg egentlig have læst til eksamen, men jeg orkede det ikke rigtig. I stedet har den stået på film i fjernsynet, da min DVD ikke virker. Det er så irriterende , da jeg var midt i at se Grey’s Anatomy igen haha. Jeg elsker den serie! Håber I også har nydt dagen <3

//Hi girls. I’ve enjoyed my only day off between exams at Strøget when I had a coffee date with Mona. I love those girlfriend days where you really get to catch up and just talk for hours. The weather was so great that I decided to take Marley with me. He’s getting really good at running next to the bike, so I can take him with me which is really great as I love when he’s around me.
This evening I was supposed to read for my exam but that never really happened haha. Instead, I’ve been watching movies on TV as my DVD is broken. Really annoying as I’m currently watching Grey’s Anatomy all over again. I love that show! Hope you’ve also enjoyed the day <3

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHICH ONE?