FESTIVAL OUTFITS

FESTIVAL HAIRSTYLES

collage1 collage  Hej piger :) Jeg slutter festival-temaet af med et indlæg om hairstyles, som jeg synes kunne være fine til sommer og festival. Jeg er især vild med beach-looket, der kan fikses med en saltvandsspray, sildebensfletninger og frisurerne med blomster. Ja, jeg er lidt af et blomsterbarn, for jeg er helt vild med blomsterkranse denne sommer. Det ser simpelthen bare så sødt og sommerligt ud <3

//I’m rounding off the festival theme with these cute hairstyles that I think is perfect for summer and festivals. I really like the beach look, which can be fixed with a salt water spray, fishtail braids and hairstyles with flowes. Yes, I’m a flowerchild as I love flower headbands this summer haha. It looks so cute and feminine <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FESTIVAL OUTFITS