REPOST: FESTIVAL SURVIVAL KIT

FESTIVAL OUTFITS

festival 1

Dress: H&M        Cap: H&M          Bum bag: Pieces          Sneaks: Nike             Top: Topshop
Shorts: Levi’s         Bandana: Glitter          Bag: Steve Madden         Sneaks: Converse

Som sagt står denne uge i festivalens tegn, så derfor har jeg lavet to fine festival outfits, som jeg gerne ville iføre mig. Jeg er især vild med det til venstre, da det er simpelt, causal og stadig chic-looking, synes jeg :) Jeg er dog ikke rigtig cap typen, men lige til det der sæt kunne jeg sagtens iføre mig en. Bum-bag’en har jeg også altid haft forbehold over for, men hvis den i stedet sættes kryds over skulderen, synes jeg det kan se meget fedt ud.  Hvilket et sæt kan I bedst lide? :)
Og lige en kort status på privatfronten: Jeg afsluttede min sidste eksamen i går og har derfor sommerferie. Wuhu, første optur! Næste optur var så, da jeg modtog en mail om, at jeg har fået en plads på campus på skolen i Milano. Det er jeg så lykkelig over, da det kan være umuligt selv at finde et sted. Og sidste optur var, da jeg samme dag modtog mine Le Specs solbriller fra Australien og ikke skulle betale told haha :b

//So as I said yesterday, this week is all about festivals! So I’ve made two outfits that I would love to wear. I really like the outfit to the left! Do you have a fave? :)
And a little status udpate: I had my last exam yesterday so I have vacation now, wuhu! And I’ve also just been told that I’m gonna live at campus in Milano. I’m so happy about that as it can be almost impossible to find accommodation there :)

2

 • Jeg er virkelig vild med sættene, jeg havde nok bare ikke taget hvide sko på. Men det kan også være det bare er mig, der ville få beskidte sko;)

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • imeldascloset

   Nej hvide sko er ikke så praktiske, men jeg plejer alligevel at tage dem med og så vaske dem bagefter :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REPOST: FESTIVAL SURVIVAL KIT