DOTTED DRESS AND RED HEELS

HOW TO STYLE: OVERALLS

collage1 collageEn af de trends, der også fylder i modebilledet lige nu, er overalls! Jep, velkommen tilbage til 90’erne. Jeg læste faktisk, at de gør et comeback ca. hver tiende år – utroligt nok. Jeg har været ret skeptisk, da jeg forbinder dem med min barndom i 90’erne. Og ja, så synes jeg hurtigt man kan komme til, at se meget barnlig ud med dem (nok af samme grund). Men de sidste par sæsoner har jeg faktisk hvert år kigget på dem i butikkerne, men aldrig købt dem. Det skete så i sidste uge, hvor jeg endelig tog chancen med risiko for enten, at kunne rocke dem, eller ligne en stor baby haha. Jeg har dog været i tvivl om, hvordan man så egentlig styler dem. Derfor har jeg fundet nogle fine outfits frem, hvor overalls faktisk formår at se ret cool ud. Jeg synes især sammensætning med en crop top, en stribet t-shirt eller en blonde bluse ser ret fedt ud. Dernæst ville jeg style dem med sneaks og et par Ray Ban’s. Derudover tænker jeg, at hvis både Tuula, Atlantic Pacific og Alexa Chung can pull it off, så må der være noget om det! ;)

//One of those trends that also is to be found in the streets right now, is overalls! Yes you heard right, welcome back to the 90’s. I actually read that they have a comeback every 10th year. However, I’ve been pretty sceptical about this trend as they remind me of my childhood in the 90’s. And the fact that you easily can look like a child wearing them (probably for the same reason). But I actually bought a pair while being aware of the risk of either rocking them, or looking like a big baby haha. But I’m doubting how to style them, so I’ve found these pretty outfits where overalls look pretty cool, I must say. I think they look great mixed with a crop top, a stripe t-shirt or a lace blouse. I would further style them with sneakers and a pair of Ray Ban’s. Also, I think if Tuula, Atlantic Pacific  and Alexa Chung can pull it off, there must really be something to it! ;)

2

 • Jeg er vild med 90’er trenden! Og et par overalls er også højt på min ønskeseddel – og nok egentlig lidt mere efter din lækre kollage..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • imeldascloset

   Ja jeg er altså også hoppet med på vognen! Og det er jeg rigtig glad for at høre Mie :D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DOTTED DRESS AND RED HEELS