FESTIVAL HAIRSTYLES

LE SPECS RUNAWAY SUNGLASSES

IMG_2705 IMG_2673 copy Så modtog jeg endelig de hypede (omend alligevel super fede) Le Specs solbriller! Jeg har sukket efter dem siden jeg så dem på Kenza’s blog, men de har næsten også lige siden da været udsolgt hos Nelly. Jeg fandt dem så på den australske hjemmeside sunglassconnection.com og sparede endda 100 kr. Jeg var lidt bange for, at jeg skulle betale taxes, men det slap jeg heldigvis for ;)
Som sagt crusher jeg denne sommer på hvid, så jeg synes disse var perfekte. Derudover elsker jeg retro looket de giver :)

//I finally received the hyped (however still really cool) Le Specs sunglasses! I’ve been wanting them since I saw them on Kenza’s blog, and they have been sold out at Nelly almost ever since. But I found them on this Australian website www.sunglassconnection.com. As I’ve mentioned many times, I’m crushing on white this summer so I think these are so perfect :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FESTIVAL HAIRSTYLES