OFF SHOULDER TOP

REPOST: FESTIVAL SURVIVAL KIT

CIMG0222Festival-sæsonen er lige om hjørnet, så denne uge vil stå i festivalens tegn. Dagens indlæg står derfor på mit bud på et ‘festival survival kit’. Jeg glemmer nemlig altid et eller andet, så det en meget god huskeliste. Så måske kan I bruge listen til at komme i tanke om ting, I skal have med :)

1. Disinficerede – er det ALLERVIGTIGSTE, eftersom man på festivaler oftest ikke kan vaske hænder og man hurtigt bliver beskidt. Jeg har købt to små i matas. Overvejede, om en var nok, men som ekspedienten sagde “hvis du kun bruger en, så er der da noget galt!” Well, she’s got a point…

2. Vådservietter – kan man næsten ikke undvære. De er også rigtig gode til at tage make up af og rense hud, så man slipper for at tage hele toilettasken med.

3. Solcreme og after sun – altid en god ting, når man skal være meget udendørs, hvilket man jo konstant er på festival. Jeg undervurderer det hvert år og ender med at blive mega skoldet. Men nu har jeg fået købt det for en gangs skyld.

4. Rem taske – ja, man kunne også vælge en mavetaske (hvilket nok er mere praktisk) men de har bare aldrig været min stil. Så jeg bruger faktisk den her gamle H&M taske hvert år.

5. Dåseåbner – det glemmer jeg altid, hvilket er meget upraktisk, når man har dåsemad med. Og af en eller anden grund er der heller aldrig nogen andre, der husker det. Så husk den og du vil blive populær i campen ;)

6. Panodiler – er for mig uundværlige, når jeg har tømmermænd og hovedpine. Og mon ikke man får brug for dem en gang eller 5 haha.

7. Tørshampoo – må indrømme jeg aldrig selv har prøvet det, men kender mange, der har. Så hvis man ikke lige orker at gå i varmt bad for 30 kr og stå i kø for det, så er det en hurtig løsning.

8. Gaffa tape – det fixer bare alle problemer man må have på en festival!

9. Hår redskaber – morgenhår hver dag efter at have ligget i et lille telt en helt nat, er ingen nyhed. Det passer nu også meget godt til festival stilen, men hvis man alligevel gerne vil se lidt anstændig ud, kan en donut, hårnåle og hårelastikker gøre underværker.

10. Oplader – lidt indlysende, men omend uundværlig.

11. Plastik tallerken, glas og bestik – altid praktisk, hvis man en dag får lyst til rugbrødsmadder.

12. Presenninger – hvis man ikke vil have stjålet sine stole, trækvogne eller andet, så husk at lægge presenninger over dem om aften. Fik stjålet min stol den første nat engang, så lektien er lært nu hehe.

Nogle af tingene er ret indlysende, men det er tit også nogle af de små ting, man glemmer at tage med. F.eks. havde jeg glemt alt om Panodiler, hvilket kan være uundværlig til tømmermændene haha. Men tilføj gerne, hvis I mener der mangler noget på listen :)

//Just showing my version of a ‘survival kit’ for festivals. As you can see on the picture, these things are priceless when living in a tent for a week: Strap bag, sunscreen and after sun, disinfection creme, towelettes, can opener and Panodil’s among others :)

2

 • Louise

  Optrækker / oplukker
  Paraply
  Regntøj
  Kontanter
  Genbrugs flasker til sprut
  Shots engangs glas
  Høre Tlf
  Kondomer
  Chips
  Færdiglavede popcorn
  Lommelygte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • imeldascloset

   Ja det virkelig mange gode ting man burde huske! Især lommelygte :b glemmer man altid

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OFF SHOULDER TOP