LE SPECS RUNAWAY SUNGLASSES

TRANSPARENT RAIN COAT

IMG_2960IMG_2955IMG_2932IMG_2969IMG_2945IMG_2979Rain coat: Topshop     Shorts: H&M       Wellingtons: Hunter     Sweater: Monki      Sunnies: Le Specs

Lige nu er jeg på Roskilde festival, så for at bloggen ikke skal stå helt stille, har jeg forberedt nogle indlæg til jer :) Her kan I se et af de sæt, som jeg nok kommer til at rende rundt i på Roskilde. Det er nemlig ret praktisk og ser alligevel meget cool ud, synes jeg. Regnjakken synes jeg er mega fed, og selvom jeg betalte 500 kr. for ren plastisk, så er den altså pengene værd. Faktisk fungerer den også som en god windbreaker, da den jo er helt vindtæt. Jeg brugte den rigtig meget sidste gang jeg var af sted, så mon ikke jeg får glæde af den med den vejrprognose, der er for ugen..

//Right now I’m at Roskilde Festival, so I’ve prepared some posts for you while I’m gone :) So I had my mom snapping some outfits of me this weekend. Here is one of them which is something I’m sure I’m gonna wear at Roskilde as it’s practical and still cool, I think :)

2

 • Heidi

  Hej, Fedt outfit og fede gummistøvler. Sådan nogle må jeg også eje. Kan se, at de går helt op til knæene på dig, så må jeg spørge hvad str. dine er og hvor høj du er. Er de gode at gå i ?? Har du prøvet at gå i dybere vand med dem også ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • imeldascloset

   Hej Heidi :) Undskyld for mit sene svar, men jeg er lige kommet hjem fra Roskilde Festival.
   Men ja Hunter er virkelig nogle gode gummistøvler :) Har str. 37 og er 164 cm høj. Går altid med dem, når jeg lufter hund, så synes de er rigtige gode at gå med. De holder også vandet helt ude, så du kan sagtens gå i vand med dem :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LE SPECS RUNAWAY SUNGLASSES