TODAY'S CRAVING

ALL WHITE LOOK

IMG_2642 IMG_2592IMG_2648IMG_2611IMG_2614IMG_2633Sweater: H&M Trend        Shorts: sheinside.com            Sandals: NLY Trend          Sunnies: Le Specs

Hej piger! Så er jeg ENDELIG tilbage på bloggen! Jeg har haft min længste blogpause nogensinde og jeg har faktisk også savnet at blogge. Håber I også har savnet bloggen lidt ;) Sidste uge var jeg nemlig i sommerhus i Ebeltoft, hvor der absolut ikke var noget net og derfor har jeg ikke kunne opdatere bloggen. Lige nu befinder jeg mig dog i Tunesien, da jeg var lidt spontan at tage en afbudsrejse med min veninde Louise. Her er der wifi, så jeg lover at opdatere jer igennem ugen med en masse fine feriebilleder og outfits ;)
Som I nok ved, crusher jeg på hvid denne sommer, og har længe gerne ville have et helt hvidt sæt. Dagens outfitbilleder er så resultatet af dette. Selv min hud matcher i tonen haha. Det bliver der dog forhåbentlig lavet om på nu, hvor jeg befinder mig i 35 graders varme ;)

//Hi girls! I’m FINALLY back at the blog! It’s been my longest blog break ever and I’ve really missed updating. Hope you’ve missed it a bit as well ;)
I’ve been on vacation where there was no Internet what so ever, which is why there’s been so silent in here. But right now I’m in Tunisia with my bestie Louise. There’s wifi here so I promise to update you this time ;)
Today’s outfit pictures illustrate my crush on white this summer. Even my skin tone match haha! But hopefully that should be improved with the 35 degrees that are here in Tunisia ;)

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAY'S CRAVING