TUNISIA PART #1

BIRTHDAY KID

IMG_4256 2 IMG_4178 Jep, så blev jeg endnu ældre og kan nu tælle hele 23 år! Jeg har faktisk slet ikke nævnt min fødselsdag her på bloggen, da jeg egentlig har haft så travlt med mine mange ferier (ja det lyder ironisk, og er virkelig #firstworldproblems), at jeg ikke selv har skænket den så mange tanker. Men jeg er blevet fejret med manér, da jeg har fået de fineste gaver, det lækreste mad og været i det bedste selskab med familien, og selvfølgelig også min elskede hund Marley.
Så det ikke så ringe, at blive et år ældre ;)

//Yes, I aged one more year and can now count 23 years! I actually totally forgot to mention my birthday here on the blog, but I’ve been so busy with my many vacations (ironic, I know, and #firstworldproblems). But I’ve been celebrated in the best way with perfect gifts, delicious food and the best company with my family and of course also my beloved dog Marley. Then it’s not that bad to get a bit older ;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TUNISIA PART #1