DANISH SUMMER

DUNGAREES

IMG_3304IMG_3276IMG_3317IMG_3346IMG_3282Dungarees: Monki         Top: H&M       Sunnies: Le Specs       Watch: Daniel Wellington         Sandals: Nelly trend

Hej igen piger.  Bare rolig, jeg er stadig i live, selvom bloggen har været ret død. Jeg var så naiv sidst at love jer, at der ville komme en masse opdateringer, da jeg havde net på hotellet i Tunesien. Men der var jeg lidt for hurtig.. For vistnok var der net, men min MAC oplader passede ikke i deres stik, så strømmen rakte kun til én opdatering. Suk!
Men nu er jeg tilbage i Danmark, så bloggen skulle fungere igen ;)
Dette outfit er fra ugen i sommerhus, hvor jeg luftede min nye overalls. Jeg har før på bloggen nævnt, at jeg var i tvivl, om jeg overhoved kunne bære sådan nogle, da man hurtig kan komme til at se lidt barnlig ud. Men jeg synes kombinationen af de grove sandaler og crop toppen giver et fedt twist, der får looket til at fungere.
I de følgende indlæg skal jeg nok fortælle mere om min ferie i Tunesien, men lige nu vil jeg slappe lidt af med en god film. God aften piger :)

//Hi again girls. Yes – I’m alive even though the blog has been pretty dead the past week. I know I promised you more updates last time but my MAC charger didn’t fit into the electric outlets in Tunisia, so I couldn’t update until now. But I promise that I will update regulary from now on ;)
In this outfit I wanted to show you my new dungarees. I earlier mentioned that I was doubing wheter they suited me or not, but I actually really like this look. I think the heavy sandals and the crop top make it work. I promise to tell more about my trip to Tunisia, but right now I’m off to watch a good movie. Have a great night girls :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DANISH SUMMER