TRANSPARENT RAIN COAT

JUNE FAVORITES

IMG_2990 copyMånedens favoritter er tilbage på bloggen, så her er listen over mine beauty favoritter i juni:

1. Volume powder hårpudder, Matas: Denne såkaldte hårpudder er rigtig god til, at give håret fylde. Man skal dog være varsom med doseringen, da håret kan få et støvet look, hvis man putter for meget i. Men jeg synes ellers den er rigtig god til at give en fylde, som holder hele dagen :)

2. Hemp hand protector, The Body Shop: Jeg er storforbruger af håndcreme, da jeg altid bare føler jeg har tørre hænder. Denne fra Bodyshop er meget fed i konsistensen og meget markant i duften. Men den gør altså underværker. Den kan få de tørreste hænder til at føles som silke – klart et forsøg værd, hvis man gerne vil prøve en ny håndcreme :)

3. Salt water spray, Trine’s Wardrobe: Jeg elsker beach-looket, så saltvandsspray er hos mig fast inventar om sommeren. Jeg prøvede for nyligt denne, som jeg er blevet rigtig glad for. Den er nemlig meget neutral i duften og så giver den håret fine bølger uden at det ser for ‘vådt’ ud, som det hurtigt kan gøre med saltvandsspray

4. Vitamin Bodylotion, Matas: Sidst på listen er denne bodylotion, som også er blevet en favorit på badeværelseshylden. Denne bodylotion har nemlig en tynd konsistens, der er perfekt til det varmere vejr, da min ellers elskede coconut butter fra Bodyshop er for tyk til at bruge om sommeren. Denne bodylotion tørrer nemlig hurtigt ind, men fugter alligevel godt. Derudover kan jeg godt lide den lidt mere neutrale duft den har :)

 

//Beauty faves of the month is back! So here is the list:
1. Volume powder hair powder, Matas: This hair powder is really good at giving volume. However, you’ll have to be careful with the dose as adding too much can give your hair a dusty look. But it’s really great at giving volume that actually lasts all day.

2. Hemp hand protector, The Body Shop: I’m addicted to hand lotions and this is one of my faves due to the very thick texture. It can really work miracles and make the driest hands feel like silk!

3. Salt water spray, Trine’s Wardrobe: I love the beach look so salt water spray is always in my bag during summer. I really like this one because it gives your hair a natural curly look without making the hair look ‘wet’ as salt water sprays sometimes do

4. Vitamin Bodylotion, Matas: And final on the list is this bodylotion. It has a very light texture which is why it’s perfect for summer, as the one I usually apply is way too thick in the texture :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TRANSPARENT RAIN COAT