DUNGAREES

TUNISIA PART #1

Som lovet er her lidt billeder fra min ferie i Tunesien. Jeg har fået taget en del billeder, så jeg har delt indlægget op i to :)
//As promised, some pictures from my vacation in Tunisia. I’ve taken a lot of photos so the post is divided into two parts :)

IMG_3951Strandene i Tunesien er for mig, der ikke er vant til charter-strande, fantastiske! Vandet er klart, der er ingen tang og ingen brandmænd. Dog er vandet ekstremt salt, så man skal passe på med ikke, at få for meget vand i øjnene.
//The beaches in Tunisia are for me, who’s not use to charter-beaches, amazing! However, the water is very salty so you have to watch out not to get too much water into your eyes.IMG_3498IMG_3444IMG_3509IMG_3685Vi boede på Hotel Emira i Hammamet, som er et trestjernet hotel. Min veninde og jeg havde jo købt rejsen som en afbudsrejse, så vi havde ikke rigtig tjekket hotellet ud inden vi tog afsted. Men jeg synes faktisk, at det var et meget godt hotel. Poolen var virkelig lækker og værelserne var også helt ok. Dog trækker det en smule ned, at vores toilet ikke virkede og badeværelsesgulvet konstant var oversvømmet.. Men alt i alt et okay hotel til pengene :)
//We lived at Hotel Emira in Hammaet which is a three star hotel. My friend and I bought this travel last minute, so we didn’t really have any expectations before arriving. But I actually think it’s a okay hotel for the price we paid. However, the fact that the toilet wasn’t working and the bathroom floor was flooded all the time, was not high on my list hahaIMG_3918IMG_3687IMG_3622IMG_3689IMG_3430IMG_3450IMG_3448Eftersom kun morgenmad var inkluderet på hotellet, gik vi meget ud og spiste. Og jeg må indrømme, at madlavning nok ikke lige er tunesernes største fordel. For vi fik godt nok meget dårlig mad haha! Oftest var maden slet ikke smagt til, så vi måtte næsten skamme os over hele tiden, at kaste os over salt og peber kværnene. Jeg er jo også (lidt) af en kræsenpind, så jeg bestilte ofte mad, som jeg vidste, hvad var f.eks. pizza. Men i Tunesien er skinke åbenbart en slags kødpølse, som I kan se på billedet. Ikke lige noget jeg vil anbefale haha! Så jeg vil råde andre turister til, at holde jer til de restuaranter, som rejsebureauet anbefaler, eller som I har læst om f.eks. online ;)
//Because only breakfast was included at the hotel, we went out a lot to eat. And I have to say that cooking really isn’t Tunisia’s greatest attribute! Because we had so much bad food haha. It often seemed like the food wasn’t seasoned at all, so you really had to be genourous with salt and peber. So I will advice other tourists to eat at the restuarants recommended by the travel agency or those that you have read about fx. online ;)IMG_3902IMG_3472På ferien ville vi gerne lidt i byen, da Hammamet skulle have en del gode steder. Men, der blev vi lidt klogere. Eller det vil sige, at der faktisk var nogle gode steder, men pga. Ramadanen var næsten alt lukket. Og hvis de havde åbent var der fuldstændig dødt. Det lykkedes os faktisk kun at finde ét godt sted sidst på ugen, hvor der faktisk var fedt. Det hed ‘Latino bar’, hvilket jeg varmt kan anbefale, hvis man gerne vil ud og feste :)
//During the vacation, we wanted to go out as Hammamet should have some good places to party. But we had to rethink that a bit. Or, you might say that there actually were some good places but because of Ramadan, almost everything was closed or totally abandoned. But we actually found one good place, ‘Latino bar’, that I strongly recommend :)

Så det her var første del af indlægget. Stay tuned!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DUNGAREES