WANT TO WEAR: FALL LOOK

BLACK LACE BLOUSE

IMG_4562eIMG_4507IMG_4503eIMG_4571IMG_4593Blouse: Vila        Skirt: Gina Tricot           Bag: Chanel            Heels: Friss & Company

Hej piger :) jeg kigger bare lige forbi for at vise jer et outfit, jeg skød for nogle uger siden. Her har jeg iført mig en ny bluse, som er en af mine favorit items for tiden. Jeg eeelsker den bluse! Jeg er helt vild med det romantiske look den giver. Sammensat med de resterende sorte items og røde læber som kontrast dertil, synes jeg giver et godt klassisk look. Måske skulle jeg iføre mig det samme i aften, hvor jeg skal til fødselsdag?
Hav en god weekend piger <3

//Hi girls :) Just stopping by to show you an outfit I wore some weeks ago. Here I’m wearing a new blouse which is one of my favorite items right now. I looove that blouse! I really like the romantic look it gives. Mixed with the remaining black items and red lips as a constrast, gives a great classic look I think. Maybe I should wear this tonight where I’m going to a birthday party?
Have a great weekend girls <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WANT TO WEAR: FALL LOOK