BIRTHDAY KID

COLOR BLOCK

IMG_3661IMG_3658IMG_3645IMG_3653IMG_3667IMG_3668T-shirt: Gina Tricot           Skirt: H&M            Sandals: Billi Bi           Bag: Chanel
Sunnies: Le Specs          Watch: Daniel Wellington

Hej piger. Her er nogle billeder af et af mine outfits fra min ferie i skønne Tunesien. Jeg gik efter et såkaldt ‘color block’ look, hvor man bruger flere stærke farver i samme outfit. Jeg synes nemlig sandalerne og nederdelen komplementerer hinanden godt med de stærke farver, hvilket giver et mere opsigtsvækkende look.
I dag er jeg endelig kommet hjem til København efter ikke at have været hjemme i tre uger. Det er så dejligt at være i sin egen lejlighed og bare flade på sofaen med Marley. På nuværende tidspunkt er der også under en måned til, at jeg rejser til Milano. Og der er så mange praktiske ting, der skal ordnes inden.  Så jeg er glad for at være hjemme igen, så jeg kan få det gjort. Nu vil jeg starte med at kigge på de fag, som jeg kan vælge at læse på skolen. Det er så svært at vælge!

//Hi girls. Here are some pictures of one of my outfits from lovely Tunisia. I went for a so-called ‘color block’ look, where you use several strong colors in the same outfit. I think the neon yellow sandals and the strong blue skirt complements each other well and make the outfit stand out.
Today I’m finally back in Copenhagen after not having been home for three weeks. It’s so nice just to relax in my own appartment on the couch with Marley. Also, I’m moving to Milan in less than a month, so there’s so many practical things that I have to get done before then. So now I better take a look at the courses I’m gonna take at the school. It’s so hard to pick out the best ones!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BIRTHDAY KID