TUNISIA PART #2

SHOPPINGLIST AUGUST

1Shorts: Bik Bok        Wedges: Nelly              Bag: Bik Bok         T-shirt: Topshop         Dress: Bik Bok

Som I kan se, er denne måneds shoppingliste domineret af sort, hvid og babylyseblå. Især den blå farve crusher jeg på for tiden, da det virkelig er en fin sommerfarve. Derudover er jeg helt vild med Bik Bok’s nye kollektion og kunne virkelig godt tænke mig disse 3 fine ting! Skoene fra Nelly har jeg længe luret på, men de har været udsolgt indtil nu. Så da jeg så de var kommet hjem igen, klikkede jeg dem hjem med det samme.
Nå, nu vil jeg smutte på arbejde. I må have en god dag piger :)

//As you can see, this month’s shoppinglist is dominated by black, white and baby blue. I’m especially crushing on the blue color at the moment, as I think it’s a really cute summer color. Yet, I’m also really loving Bik Bok’s new collection and would love to own these 3 pieces! I’ve been looking at the shoes from Nelly for a long time, so as soon they got them back in my size, I had to have them!
Well well, I better get off to work. Have a great day girls :)

 

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TUNISIA PART #2