WHITE SKORTS

TODAY’S CRAVING: ZARA BLOCK HEELS

1378301098_2_1_1

Forleden spottede jeg de her smukke block heels i Zara og har ikke kunne få dem ud af hovedet siden! Jeg elsker farven, det grove look og den rå plateau ved forfoden – what not to like. Så det her er bestemt dagens craving. I kan finde dem her :) Jeg har dog besluttet mig for, at holde igen med shopping denne måned, da jeg rejser til Milano om snart to uger. Puha, det jo lige om lidt! Af samme årsag har CPHFW også været fuldstændig udeladt her fra bloggen, da jeg slet ikke har været til shows eller noget i år. Jeg har nemlig haft så travlt med alle de ting jeg skal ordne inden flytningen. Men jeg laver nok et eller to opsamlende trend indlæg i løbet af ugen, da trendindlæggene er nogle af de indlæg, jeg selv synes er mest interessante at læse og skrive om :)

//I spotted these beautfiul block heels from Zara the other day and havn’t been able to get them out of my mind ever since! I love the color, the rough look and the raw plateau in the front – what not to like. So this is definitelty today’s craving. You can find them here :) However, I’ve decided not to spend money on shopping this month as I’m moving to Milan in about two weeks. Oh my, it’s just around the corner now! For the same reason, CPHFW has been totally neglected here on the blog, as I havn’t been to any shows this time. I’ve been so busy with all the stuff I need to get done before leaving. But I think I’m gonna make one or two summarizing trend posts during the week, as the trend posts are the ones I think are most interesting to read and write about:)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHITE SKORTS