TODAY'S CRAVING: ZARA BLOCK HEELS

WANT TO WEAR: FALL LOOK

3

Pants: Topshop     Jacket: IRO     Beanie: Ebay      T-shirt: Vero Moda    Bag: Nelly      Boots: Heels

Jeg troede aldrig jeg skulle sige det, men jeg savner faktisk lidt efterårsmoden. Jep, I said it! For normalt hader jeg den sæson. Og jo jeg elsker da bare ben, luftige kjoler og crop tops, men huer, frakker og grove materialer har også sin charme. Jeg ville derfor elske at iføre mig dette sæt, selvom vejret (heldigvis) ikke er til det endnu. Jeg er især helt vild med tasken og den fine jakke. Okay, den minder mig en smule om et får, men jeg synes alligevel den er ret fed ;)

//I never thought I should say this, but I actually miss the fall fashion a bit. Yes, I said it! Oh well I love bare legs, cute dresses and crop tops, but beanies, coats and raw materials also have its charm. So I would love to wear this outfit, even though the weather (luckily) isn’t ready for it yet. I really love the bag and the fierce coat. Okay, it reminds me a bit of a sheep, but I still think its pretty cool ;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAY'S CRAVING: ZARA BLOCK HEELS