BLACK LACE BLOUSE

A LITTLE UPDATE

Ja, jeg er i live! Jeg har haft det SÅ dårligt med ikke at blogge i så lang tid. Og faktisk også savnet det. Jeg kan da se nogle af jer trods alt har klikket herind, så håber I måske også har savnet lidt liv herinde. Der er nemlig sket så meget de sidste par uger, at jeg bogstavlig talt ikke har haft tid til at blogge i bare en halv time – medmindre det skulle være midt om natten. Jeg er jo netop flyttet til Milano i Italien, hvor jeg skal bo de næste 4 måneder. Derfor har jeg de sidste par uger haft så travlt med at gøre klar til det hele og få styr på min lejlighedssituation i Danmark, mens jeg er hernede. Det hele lykkedes dog og det er så dejligt endelig at være her, hvor alt derhjemme er klaret.
Jeg kom herned i fredags og siden da har jeg egentlig bare haft travlt med, at vænne mig til Milano, møde nye mennesker, shoppe og sightseeing. Milano er en fantastisk by så jeg er sikker på, at jeg vil få en oplevelse for livet her. Derudover regner jeg med, at rejse en del rundt i Europa mens jeg er her, da jeg bor med en del amerikanere, der gerne vil se Europa – og det siger man jo ikke nej til ;)
Jeg vil fortsat blogge om mode (det her er jo trods alt en modeblog), men mine rejser og hvordan det er, at leve i et andet land, vil nok også komme til at fylde mere og give bloggen et mere personligt præg. Det håber jeg I også synes vil være interessant at høre om :)
Nå, men det var så en lille status update hernede fra Milano. Nu vil jeg smutte i seng efter en lang dag med italiensk kursus og informationsmøder! Godnat piger

Her er lidt billeder af, hvad jeg har lavet det sidste stykke tid: Sagt farvel til min familie, venner og min lille baby aka Marley, spist pasta (det er jo pasta-landet jeg befinder mig i) og udforsket Milano

// Yes, I’m alive! I’ve been feeling so bad for not blogging so long, but I literally havn’t had even 30 minutes to blog because there’s been so many things going on in my life the past weeks. First of all, I just moved to Milan in Italy where I’m gonna live for the next 4 months. Above that, I been busy taking care of my accommodation situation in Denmark while I’m here. But it finally all worked out.
I arrived here at friday and I’ve just been busy getting to know the city, meeting new people, shopping and sightseeing. Milan is an amazing city so I’m sure I’m gonna have an experience for life here. I also think I’m gonna travel a lot while I’m here as I live with a lot of Americans who want to explore Europe – and of course I won’t say no to that ;)
I’m still gonna blog about fashion (this is a fashion blog after all) but travelling and how it is to live in another country will also be a part of my posts in the future, which will give my blog a more personal outcome. I hope you also will find this interesting :)

Here’s some pictures of what I’ve been doing the past weeks: Been saying goodbye to my family, friends and my beloved dog, eating pasta (this is the pasta-country after all) and explored Milan

IMG_4419 IMG_4431 IMG_4438 IMG_4442 IMG_4454 IMG_4466 IMG_4487

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK LACE BLOUSE