STYLE ICON: Olivia Palermo

BABY SHOWER

Noget jeg slet ikke har fået delt med jer på bloggen er, at jeg skal være moster! Min ene søster er nemlig gravid og d. 19 november, hvis alt går efter planen, tager jeg nok en smuttur hjem for at se min nye lille nevø, Theo <3
I den anledning havde min søster ønsket sig et Baby shower og det skulle hun få. Baby shower er jo ikke noget, der er så udbredt i Danmark, så det eneste jeg egentlig vidste om det var, hvad jeg havde set i film. Så min mor, min anden søster og jeg gik i gang med at forberede det hele, uden at min søster vidste, hvad der skulle ske, hvilket jo er tradition til Baby shower.
Vi endte med, at invitere gæster til kagebord med hele 4 kager og forskellige små retter. Derudover havde vi valgt, at borddækningen selvfølgelig skulle være blå og havde også lavet f.eks. blå kys.
Jeg tænkte, at dette indlæg måske kunne fungere som inspiration til andre, der skal holde Baby shower, eftersom det er svært at finde noget inspiration i mere dansk stil, hvor Baby shower ikke er helt overdimensioneret (som det jo tit er i USA). Derudover kan man også bruge mange af de her kager til fødselsdage, arrangementer ect. da kagerne var intet mindre end fantastiske! I kan se nogle af dem på billederne :)

//Something that I havn’t told you guys on the blog, is that I’m gonna be an aunt! Yes, one of my sisters is pregnant with a little baby boy that is going to be called Theo <3
My sister wanted a Baby shower which me, my other sister and my mom was hosting and planning. Baby shower’s are not that common in Denmark so my only source of knowledge came from movies.
We invited the guests to cake table with no less than 4 cakes and different small dishes.
I thought this post might serve as inspiration for others hosting a baby shower, or other occasions as birthdays, dinner parties ect. as the cakes were no less than amazing! You can see some of them in the pictures :)

Min yndlingskage fra dagen er denne hjemmelavede lagkage med hindbær/hvid chokolademousse og lys chokolade ganach samt hindbær topping. Hindbær/hvid chokolade fyldet smagte sååå godt! Kagen tager dog 1 dag at lave, da lagene skal køles af i køleskabet en ad gangen. Så det skal man lige tage højde for. Dog er det ellers en fantastisk kage!
//My favorite cake from the day was this homemade pie with raspberry/white chocolate mousse and light chocolate ganach. It tasted sooo good!

IMG_4979IMG_4984 Mini cupcakes med lakrids og citron smag var også på menuen. Egentlig ville vi have lavet frostingen blå, men det glemte vi i farten. Lakridssmagen var ikke så gennemtrængende, som jeg gerne ville have den til, men ellers nogle gode cupcakes med gode smagskontraster.
//Mini cupcakes with liquorice and lemon taste. A good combination of contrast flavors.IMG_4999Vi lavede også min søsters yndlingskage, som er denne mazarin marengskage med creme fraiche og frisk frugt. Mmm!
//My sisters favorite cake which is this mazarin meringues cake with creme fraiche and fresh fruit. Yummy!

IMG_4986Her er så en af mine favorit snacks, som jeg ofte laver med min mor, når jeg er hjemme: Rocky road! Rocky road består af mørk chokolade, Dumle, skumfiduser og pistacienødder. Årh, det er heaven!
//This is one of my favorite snacks that I often make with my mom when I’m home: Rocky road! It consists of dark chocolate, Dumle, marshmallows and pistacie nuts. It’s pure heaven!
IMG_4989Der skulle også være noget mere traditionelt på bordet, så vi lavede en gammeldags æblekage med kanel flødeskum.
//We also wanted something more traditional on the table, so we made an oldfashion apple cake with cinnamon creme.
IMG_4991Vi ville som sagt gerne lave noget af maden i blåt, så vi lavede disse lækre kys med lakrids smag!
//We wanted to make some of the food in blue, so we served these blue ‘kisses’ with liquorice taste!
IMG_4997Og til sidst serverede vi jordbær med hvid chokolade og pistacie nødder. Det smagte meget bedre end den traditionelle mørk chokolade/jordbær kombination, hvis man spørger mig ;)
//And finally, we served strawberries with white chocolate and pistacie nuts. It tastes much better than the traditional dark chocolate/strawberry combination if you ask me ;)
IMG_4995Normalt holder man Baby shower, når den gravide er højgravid. Men eftersom jeg skulle rejse til Milano gjorde vi det, da min søster var 6 måneder henne. Jeg kan ikke vente med, at blive moster <3
//You normally host the Baby shower when the pregnant is close to the pregnancy due date. But because I had to move to Milan, we did it when she was 6 months pregnant. Can’t wait to be aunt <3
IMG_4833

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STYLE ICON: Olivia Palermo