BABY SHOWER

BLACK BASIC DRESS

IMG_5889IMG_5895IMG_5891IMG_5890IMG_5893Dress: Brandy Melville    Bag: Mango    Shoes: Zara    Watch: Daniel Wellington  Sunnies: Le Specs

Jeg ved godt, at flash er bandlyst i blogland, men i Milano bliver det åbenbart allerede mørkt ved 19-tiden, hvilket jeg ikke lige havde taget højde for. Når det så er sagt, synes jeg ikke billederne er så dårlige igen. Egentlig ville jeg bare vise jer min nye kjole, som jeg er overbevist om bliver en fast del af min basisgarderobe. Jeg elsker a-snittet kjolen har og så kan jeg godt lide den asymmetriske længde.
Nu vil jeg lave lidt lektier inden jeg går i gang med endnu et afsnit af Game of Thrones. Jeg er officielt afhængig af den serie!

//I know that using the flash is banned on blogs, but apparently it gets dark in Milano around 19 already. However, I don’t think the pictures are that bad after all.
I wanted to show you my new dress which I’m convinced is gonna be great as a basic item. I also love the a-cut and the asymmetric length of the dress.
Now I better do some homework before watching another episode of Game of Thrones. I’m officially addicted to it!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BABY SHOWER