LAKE COMO AND CINQUE TERRE

FALL TREND: TEDDY COAT

collage1 collage2Brown teddy coat in picture one: Here      Pink teddy coat: Ganni      White teddy coat: Here

En af efterårsrets trends, som jeg er ret vild med, er de såkaldte teddy bear coats! De er både behagelige, praktiske og stilede – what not to like! Selve teddy bear stoffet har været fremme de sidste par år, men det er først nu, at snittet går til knæene, hvilket mere er min stil. Så koldt som det er i Danmark om vinteren, skal man have en varm vinterjakke, og jeg skal helt sikkert have investeret i sådan en her i år! Jeg hører det er ret koldt derhjemme allerede nu, men i Milano er det stadig omkring 26 grader. Så jeg venter nok lidt endnu :)

//One of the fall trends this season that I really like, is the teddy bear coat! It’s comfy, practical and stylish – what not to like! The teddy bear fabric has been in the run for some years now, but the longer cut to the knees was introduced this season, which is much more my style. Because it’s so cold in Denmark, I always need a really warm jacket, and I definitely have to get one of these this year! I hear it’s already cold in Denmark, but it’s still 26 degrees in Milan. So I think I’m gonna wait a bit :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LAKE COMO AND CINQUE TERRE