VENICE

MAXI SKIRT WITH VENT

IMG_5877IMG_5853IMG_5875IMG_5852IMG_5862IMG_5874Skirt: Bershka           Crop top: Topshop         Bag: Mango         Sunnies: Ray Ban        Watch: Daniel Wellington         Heels: Unknown

Så kom der endelig et outfit på bloggen! Et meget simpelt, men dog velfungerede et vil jeg sige. Jeg er blevet ret glad for nederdelen, som jeg har købt hernede. Jeg havde egentlig en lignende derhjemme, men den har jeg selvfølgelig ikke fået taget med.
I dag skal jeg til endnu en aperitivo (aperitivo er en slags buffet man spiser sent og samtidig får en drink med i købet), hvilket er ret billigt, da man som regel kun betaler 8-10 euros for det (60-75 kr). Det er altså en af de bedre koncepter her i Italien! I weekenden skal jeg til Oktoberfest i München, hvilket jeg virkelig er spændt på.
Håber I nyder dagen :)

//Finally, there’s a new outfit on the blog! A very simple, but yet stylish I would say. I’ve become so fond of the skirt that I bought here in Milan. I actually have one similar at home, but I forgot to bring it.
Anyhow, I gotta run. I hope you’re enjoying the day :)

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VENICE