MAXI SKIRT WITH VENT

STYLE ICON: Olivia Palermo

PicMonkey Collage3PicMonkey Collage6PicMonkey Collage2PicMonkey Collage4PicMonkey Collage5PicMonkey Collage7PicMonkey Collage8PicMonkey Collage9Pictures from Pinterest

Hvis der er en garderobe, jeg gerne ville eje, er det Olivia Palermo’s! Hun har haft sit indtog på bloggen før, men det er ved at være noget tid siden. Jeg elsker hendes sans for print- og farve sammensætning. Og selvfølgelig for den varierede garderobe hun har, der virkelig kan få mig i det mere kreative hjørne. Derudover er jeg vild med, at hun også ser fashionabel ud, selv når hun lufter hund, og altid har solbriller på (ligesom mig). Med hensyn til fashionabel hundeluftning må jeg dog oppe mig lidt…

//If there’s a wardrobe I would like to own, is it Olivia Palermo’s! She’s been on the blog before, but it’s been a while and I just never get tired of looking at her outfits. I love her talent for mixing prints and colours. And of course the diverse wardrobe she’s showing off that really can get me in a creative state of mind. Furthermore, I think it’s so cool that she manages to look fashionable even when walking the dog, and that she always wear sunglasses (as I do). Well, regarding fashionable dog walking, I should probably step up my game…

2

  • mona

    Så pænt tøj, men hendes ansigt er grimt hehe. Men ville os gerne ha hendes tøj !

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAXI SKIRT WITH VENT