FALL TREND: TEDDY COAT

VENICE

I weekenden gik turen til Venedig, så her er en masse fine billeder fra turen. Jeg har altid gerne ville se Venedig, så jeg var virkelig spændt på, at se byen. Og jeg blev ikke skuffet. Venedig er virkelig smuk, charmerende, indtagende og alt hvad jeg havde forestillet mig. Gennem hele byen er der små kanaler, hvor gondolerne sejler side om side. Vi (mig og nogle af de andre udvekslingsstuderende) prøvede at sejle i en gondol og det var så hyggeligt og lige som jeg havde forestillet mig (bortset fra at gondol manden ikke sang haha). Dog vil jeg sige, at Venedig også er en af de mest turistprægede byer, jeg har besøgt. Der var turister overalt, selvom det ikke engang er højsæson. Så hvis du vil besøge byen, så forsøg at gøre det uden for højsæsonen, da de små gader næsten er umulige at komme igennem for turister.
Da Venedig er en stor turist attraktion, er mange af spisestederne meget turistpræget dvs. priserne er høje og maden er middelmådig. Vi fandt dog to gode steder, som jeg på det varmeste vil anbefale: Antico forno, som er et pizza take-away sted, som har virkelig god pizza til billige priser! (I kan se pizzaerne på andet sidste billede), og et pasta take-away sted, Dal Moro’s, som uden tvivl serverer det BEDSTE pasta jeg nogensinde har fået! Det var helt klart frisklavet og alle råvarerne var så lækre. Klart must-go sted, hvis man skal til Venedig. I morgen vil jeg prøve at lægge et outfit på bloggen – det jo efterhånden noget tid siden! I må også endelig huske at skrive, hvis der er noget bestemt, I gerne vil have jeg blogger om :)

//I went to Venice this weekend so here are some pictures from the trip. I’ve always really wanted to see Venice so I was so excited for this trip. And I wasn’t disappointed. Venice is truly charming, beautiful, and everything I imagined. Small canals run through the city and are full of gondolas, thereby replacing cars, which gives the city a different kind of tranquility. However, I would also say that Venice is one of the most touristic cities I’ve ever visited. It wasn’t even high season when I went and it was full of tourists. So I would recommend going when it’s not high season if you want to be able to walk in the small streets without standing in line all the time.
Because Venice is a big tourist attraction, it can be hard to find good eating places at fair prices. We found 2 good places that I really recommend: The first is ‘Antico Forno’, which is a pizza take-away place which had really good pizza (you can see it on the second last picture), and the second is a pasta take-away place called ‘Dal Moro’s’, which without doubt is the BEST pasta I’ve ever had! The pasta was so fresh and the sauce was delicious. Definitely a must-go place if you’re going to Venice. I will try to post an outfit tomorrow since it’s been so long! Oh and remeber you always can write to me if you have something you want me to blog about :)

IMG_5570IMG_5600IMG_5622IMG_5595IMG_5581IMG_5577IMG_5640IMG_5673-2IMG_5693IMG_5628IMG_5746IMG_5761IMG_5737IMG_5769IMG_5782IMG_5793IMG_5806IMG_5838IMG_5801IMG_5795

8

 • Sikke nogle lækre billeder, jeg får helt lyst til at komme til Venedig!
  // Sarah – bysarah.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • imeldascloset

   Tusinde tak Sarah! Og det er en fantastisk by, så kan helt klart anbefales :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser helt vidunderligt ud, og sikke nogen skønne billeder og virkelig gode er de. Jeg vil så gerne derhen og se det!

  Knus
  http://www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • imeldascloset

   De jeg glad for at høre :) Jeg har nemlig fået et nyt redigeringsprogram, som gerne skulle forbedre billederne også.
   Men ja du burde helt klart tage derhen en dag! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare smukt. Drømmer også om, at komme dertil en dag, og dine sindssygt flotte billeder gør ikke lysten mindre! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • imeldascloset

   Mange tak Victoria :) Ja der er så smukt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg havde helt glemt hvor fantastisk smukt der er i Venedig. Måske vi skal have byen med på vores to-do liste :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • imeldascloset

   Det burde I bestemt! Byen har en helt anden charme end jeg ellers har erfaret i Italien :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FALL TREND: TEDDY COAT