LACE OBSESSION

VIND EN PERSONLIG KALENDER

IMG_5543IMG_5517IMG_5562Hej piger :) Så er det endelig tid til en giveaway igen! Denne gang kan I nemlig være med i konkurrencen om at vinde en valgfri personlig kalender fra Personligalmanak.dk, hvor du kan designe din egen kalender. Her kan man selv vælge forside og bagside, farver, hvilke informationer der skal være i kalenderen og hvilken måned kalenderen skal starte. Jeg synes det er super smart man selv kan vælge, hvornår den skal starte, så man får mest muligt ud af sin kalender. Jeg valgte at bruge nogle personlige billeder på min kalender, da jeg synes det var en unik mulighed for at give den et mere personligt præg, end dem jeg selv plejer at købe.
Så det eneste I skal gøre for at deltage, er følgende:

1. Like bloggens facebook her eller bloglovin her

2. Like Personligalmanak’s facebook her

3. Skriv I kommentarfeltet, at du deltager. Husk at skrive din email i oplysningerne :)

Konkurrencen slutter d. 1 oktober 2014

21

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LACE OBSESSION