JUST BOUGHT

EVERYDAY HAIRSTYLES

collage1 collage2 collage3Det er efterhånden noget tid siden, at jeg har lavet et beauty indlæg. For tiden føler jeg mig mega uinspireret, når det kommer til min håropsætning. Så tænkte jeg ville lave et lille indlæg om frisurer, der er gode at bruge til hverdag. Jeg er især vild med de fine fletninger og de flotte krøller. Det kræver dog lidt ekstra tid på badeværelset, så hvis man har lidt travlt, er den krøllede hestehale et godt alternativ :)

//It’s been a while since I’ve done a beauty post. Lately, I’ve been feeling so uninspired when it comes to everyday hairstyles, so I thought I might make a little post about that. I really like the cute braids and the gorgeous curls, but I does take some time to make. So a good alternative is the curly ponytail if you’re on the run :)

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JUST BOUGHT