EVERYDAY HAIRSTYLES

FAKE FUR COATS

PicMonkey Collage1. Missguided.co.uk        2. Asos          3. Asos PicMonkey Collage31. Zara         2. Topshop          3. Storets.comPicMonkey Collage21. Asos              2. Asos              3. AsosPicMonkey Collage11. Missguided.co.uk           2. Zara            3. River Island

Hvis jeg skal sige noget positivt om vinteren, så er det, at jeg får mulighed for at lufte min fake fur coat! (I kan se den her). Fake furs er min ultimative favorit jakke, når det kommer til vinterjakker. De er flotte, behagelige, og ikke mindst næsten lige så gode som rigtig pels. Som den store dyreelsker jeg er sætter jeg stor pris på ikke, at gå med pels, så derfor er fake fur coats jo perfekte! Jeg er især vild med den sorte fra Asos til højre på det første billede samt den hvide råhvide og rosa på det sidste billede. Har I en favorit? <3

//If I have to say something postive about the winter, it would be the fact that I get to use my beloved fake fur coat! (you can see it here). Fake fur coats are my ultimative favorite outerwear when it comes to winter coats. They are stylish, comfortable and almost as good as real fur. As the huge animal lover I am, I appreciate not wearing real fur, so fake fur coats are perfect for me! I especially like the black from Asos to the right on the first picture as well as the white and the rosa on the last picture. Got a favorite? <3

2

 • Mathilde

  Jeg vil så gerne eje en i lyserød, men min små-kedelige grå fra de forrige år er stadig i god stand, så jeg føler ikke, jeg kan smide penge efter en ny vinterjakke endnu :-(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • imeldascloset

   De er virkelig også fine i lyserød, modsat de vinterfarver man ellers regner rundt med :) Men kan godt se dilemmaet, hvis du allerede har en. Der er mange billige på Ebay, tjek evt. der :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EVERYDAY HAIRSTYLES