TURTLENECK AND BAGPACK

FALL TREND: 60’S STYLE

collage collage1Som I nok ved, er 60’erne mit absolut yndlings modeårti. Så jeg er vildt begejstret for, at 60’erne er efterårets store modeinspiration! 60’er stilen sætter fokus på a-snit, feminine silhuetter, turtleneck og pastelfarver – ja, alle de ting jeg godt kan lide! Denne sæsons fortolkning af årtiet handler dog mere om selve 60’er attituden frem for et helt tema. For et moderne look ville jeg vælge ét 60’er item f.eks. en a-snit kjole og sætte den sammen med over knee boots. Derudover er jeg også ret vild med turtleneck crop tops, som også kan ses som en nyfortolkning. Årh, hvor gad jeg godt have oplevet moden dengang!

//As you may know, my all time favorite fashion decade is the 60’s! So I’m really excited that the 60’s are this years greatest fashion inspiration. The 60’s are all about a-lines, feminine silhouettes, turtleneck, pastel colours – well, basically everything I like! This season’s take on the 60’s is more about conveying an attitude rather than a full-on theme. So for a modern look, I would choose one 60’s item, e.g. an a-line dress and mix it with over knee boots. I also really like the turtleneck crop tops which also can be seen as a reinterpretation of the decade. Oh I wish I could have experienced the fashion back then! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TURTLENECK AND BAGPACK