FALL TREND: 60'S STYLE

JUST BOUGHT

collageTeddy bear coat: Asos           Cat eye sunnies: Asos          Dress: Americandreams
White coat: H&M        Mom shorts: Topshop          Turtleneck crop top: Asos

Når det er sæson skift, går jeg altid lidt amok. Derudover har jeg haft ferie de sidste par dage, da jeg ikke har haft midterms (efterårs eksamen). Så det har resulteret i lidt online shopping, som jeg er yderst spændt på at modtage (hvornår dette vil være er dog lidt tvivlsom, da jeg jo er i Italien…). Næsten alle tingene er nogle, jeg længe har ville købe, men som har været udsolgt. F.eks. Mom Shorts’ne fra Topshop så jeg i London og prøvede at finde dem i min størrelse tre steder, men uden held. Så de blev hurtigt klikket hjem online i stedet. Derudover glæder jeg mig til at modtage den sorte crop top, der med rullekraven er perfekt til sæsonen.
Den hvide frakke faldt jeg tilfældigvis over igår. Og den er noget så flot på! Den mindede mig om dansk mode med længden, det maskuline snit og de klare linjer. Så den måtte jeg jo også eje ;)

//When the season changes, I always go a bit crazy. And since I’ve had vacation the past days, as I don’t have midterms, this online shopping is the result. I can’t wait to receive it all (I wonder when that will be since I’m in Italy haha…). Almost all the things are something I’ve wanted to buy for a long time, but they’ve been sold out in my size. Fx. The Mom shorts from Toshop I spotted in London was sold out in my size, so I didn’t hesitate to order them online, when I got home. I also really love the turtleneck crop top that’s perfect for this season.
I randomly found the white coat yesterday and it’s soo pretty on! It also reminds me of Danish fashion with the length, the masculine look and the pure lines. So I had to get it ;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FALL TREND: 60'S STYLE