ELIE SAAB SS15

TURTLENECK AND BAGPACK

IMG_6853IMG_6888IMG_6857IMG_6893Jeans: Topshop        Boots: Bullboxer          Jacket: H&M New Icons       Turtleneck: H&M               Sunnies: Ray-Ban         Bagpack: Bershka

Så fik jeg endelig lagt et nyt outfit op på bloggen! Jeg har shoppet en del hernede i Milano, da en almindelig kuffert ikke rigtig kan indeholde mere end tøj til 14 dage. Og det er jo en god undskyldning for at shoppe, ikke? ;)
En af sæsonens dominerende trends indenfor accessories er jo bagpacks, som man enten kan have over den ene skulder, i hånden eller have på almindelig vis. Bagpacks er noget, jeg forbinder med en afslappet stil, der ikke rigtig passer sammen med stiletter. Men jeg synes faktisk, at det her look alligevel fungerer ret godt. Jeg er i hvert fald blevet vildt glad for rygsækken!

//Finally, a new outfit here on the blog! I’ve been shopping a lot here in Milan as a regular suitcase can’t contain more than clothing for 14 days. And that’s also a good excuse to shop a lot, right? ;)
One of the dominant trends within accessories this season, is bagpacks. I associate bagpacks with something more casual that doesn’t really go with heels. But I actually think this look worked out pretty well. I’ve been using the bagpack so much since I bought it, so I’m definitely fan!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ELIE SAAB SS15