PARTY ITEMS

LONDON

I løbet af mine 23-år har jeg  først nu formået, at besøge London. Og jeg blev ikke skuffet! Jeg synes London er en fantastisk by, der er fyldt med liv og havde en speciel dynamisk atmosfære, jeg ikke har set andre steder. Her er lidt billeder fra min alt korte weekend-tur :)
//During my 23 years have I never visited London before now. And I wasn’t disappointed! I think London is an amazing city full of life that had a special dynamic atmosphere I havn’t seen elsewhere. Here are some pictures from my way too short weekend trip :)

IMG_6101 IMG_6105 Her er jeg (igen) taknemmelig for, at finde min iskaffe, da man ikke kan få det i Italien..
//Here am I (again) grateful to find my ice coffee, as you cannot get them in Italy.. IMG_6108 London er et cool miks af nye og gamle bygninger. Det giver byen en helt speciel stemning!
//London is a cool mix of new and old buildings. It gives the city a totally different atmosphere!IMG_6114 IMG_6117Jeg var i London med min søde amerikanske veninde Emily, som også er på udveksling i Milano <3
I was in London with my sweet American friend Emily that’s also on exchange in Milan <3IMG_6135 IMG_6152 IMG_6161 IMG_6168 IMG_6190 Bare man havde været her, da Kate og William blev gift i Westminster Abbey!
//I wish I could have been here when Kate and William got married in Westminster Abbey!IMG_6197 IMG_6207 IMG_6266 IMG_6280 Jeg kunne kun tænke på én ting her: Notting Hill filmen!
//I could only think of one thing here: the movie Notting Hill!IMG_6286Obligatorisk pose, når man er i London ;)
//A must-do when in London ;)IMG_6290  Åhh Oxford Street (den bedste shopping gade i London efter min mening), du gjorde det godt. Aldrig har jeg set så mange mennesker og så mange fine butikker samlet ét sted! Og været så fattig bagefter haha.
//Ohh Oxford Street (the best shopping street in London in my opinion), you did good. Never have I ever seen so many people and so many great shops collected in one place! And been so poor after haha.IMG_6305 IMG_6330 IMG_6331 IMG_6339En af de mange fine parker i London :)
//One of the pretty parks in London :)

2

 • Jeg er 28 år og har ikke været der endnu, men håber på at kom afsted til næste år. Dejlige billeder du har fået taget :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • imeldascloset

   Mange tak :) og ja du har stadig masser af tid. London løber jo ingen steder ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PARTY ITEMS