FAKE FUR COATS

NICE

Det her er godt nok ikke et moderelateret indlæg, men som lovet får I lige nogle billeder fra en af mine rejser. Jeg har jo rejst en del, men har været ret sløv til at oploade billederne. Anyways, disse er fra min tur til Nice i Frankrig, som faktisk er en af mine favorit ture. Jeg elsker Frankrig og Nice var ingen undtagelse. Der var masser af makroner, sol og fantastisk fransk mad.
Jeg har samlet lidt billeder nedenfor – enjoy ;)

//So, this isn’t exactly a fashion related post, but I promised to show you some pictures from my trips. Here are some from my weekend in Nice in France that was full of macarons, sun and amazing French food. I’ve collected some picture below – enjoy ;)

IMG_5928Lakrids makron! Jeg havde ikke smagt de hypede makroner før jeg kom til Frankrig, men de er på ingen måde undervurderede! Jeg spiste mindst én om dagen, for de smager sååå godt. Helt klart en ny afhængighed.
//Liquorice macaron! I hadn’t tasted the insta-famous macarons before getting to France, but I can say that they definitely aren’t underestimated! I ate at least one a day because they tasted soo good.IMG_5954Ikke svært at se, hvem der er skandinavisk her.. (#bleghed)
//Not hard to see who’s the Scandinavian here (damn paleness)IMG_5965IMG_6007IMG_5972IMG_5983Fantastisk græskar suppe, laks og svampe risotto! Bedste mad jeg har fået, mens jeg har været på udvekling eller nogensinde egentlig. Ja sorry, selv italiensk mad har ikke engang været så godt som dette. Hvis du skal til Nice, så MÅ du prøve Bistrot d’Antoine – det billigt og maden var fantastisk!
//Amazing pumpkin soup, salmon and mushroom risotto! Best food I’ve had since I went on exchange, or actually just ever. Yeah sorry, even Italian food hasn’t been as good as this. If you’re going to Nice, you HAVE to visit Bistrot d’Antoine – it’s cheap and the food was amazing!IMG_5985IMG_5990IMG_6022IMG_6030IMG_6002Et øjebliks lykke, da jeg fandt Starbucks! I Italien ved de altså (efter min mening) ikke rigtig, hvordan man laver kaffe. Så jeg var så glad, da jeg fandt min frappuccino!
//A moment of happiness when I found Starbucks! (In my opinion) they don’t know how to make coffee in Italy, so I was so happy when I found my frappuccino!IMG_6040IMG_6047IMG_6054IMG_6060IMG_6001Og lige et sidste billede af en pistacie makron! Jeg sagde jo jeg var vild med makroner ;)
//And a final picture of a pistachio macaron! Well, I told you I’m crazy about macarons ;)IMG_6068Next stop this weekend: Istanbul!!

2

 • Så fine billeder. Man kommer helt i sommerstemning! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • imeldascloset

   Tusinde tak :) Ja det var så dejligt godt vejr dernede. Det kan man desværre hverken sige om Danmark eller Milano nu hehe

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FAKE FUR COATS