LATEST LOOKS

PARTY ITEMS

party1. Club L   2. Topshop   3. Warehouse – asos.com   4. Topshop   5. Malene Birger  6. Ebay    7. River Island  8. Asos   9. Nelly   10. Asos   11. Topshop

Til vintersæsonen hører festsæsonen også til, så jeg har derfor lavet en lille collage med nogle party items, jeg i hvert fald godt gad have fingrene i! Normalt er jeg ikke så meget til ‘glitter og glam’, men hvis man bare har den klassiske lille sorte på tilsat f.eks. Topshop paillet tasken, synes jeg ikke det er for meget. Ellers er sæsonen fokuseret på lidt tungene materialer, som fjer og pels, hvilket jeg synes er rigtig fint til små items, som en nederdel eller clutch. Derudover er jeg helt forelsket i pandebåndet. Skulle jeg mon klikke det hjem?

//The winter season also marks the beginning of the party season, so I’ve made a small collage with some party items that I would wanna wear! I normally don’t like ‘glitter and glam’ too much, but I think that if you mix the little black dress with fx. the sequin clutch from Topshop, it can look cool without being over the top. Furthermore, the season focuses on more heavy materials as feathers and fur which I think looks really cute at small items as a skirt or clutch. Also, I’m obsessed with the headband! Still debating whether to click it home or not..

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATEST LOOKS