EBAY FINDINGS

ROCK CHIC

IMG_7449 IMG_7456  IMG_7468 IMG_7479Jacket: H&M New Icons     Jeans: Topshop     Shirt: Zara      Beanie: Bershka     Bag: Pimkie     Sunnies: Ray Ban     Boots: Atmosphere

Jeg har nu forsøgt at tage outfit billeder i snart en uge og endelig lykkedes det! Det har nemlig regnet helt ustyrligt her i Milano, så jeg simpelthen ikke har kunne tage billeder. Dagens løsning blev så, at tage dem under tørvejr, da det stadig regner.
I dag er jeg iført et rimelig chill outfit, der passer godt til min tømmermænds mentalitet i dag haha. Jeg har længe kigget efter en skovmandsskjorte og i går fandt jeg denne fine sag i Zara. Derudover er jeg ret vild med støvlerne, som jeg købte i London. Lige pt. fungerer de dog som gummistøvler, da de er de eneste lidt grovere støvler, jeg har hernede.
Nå, jeg må hellere smutte igen. I aften skal jeg nemlig ud og spise på en etiopisk restaurant, hvor man kun spiser med hænderne. Skal nok blive interessant ;)

// Today I’m wearing a pretty chill outfit that fits my hangover mentality today haha. I’ve been looking for a lumberjack shirt for some time and found this pretty one at Zara. I also love the boots I’m wearing that I got in London. However, they right now serve as wellingtons as I didn’t bring any here :b

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EBAY FINDINGS