SICILY

THROWBACK WEDNESDAY

Okay, det hedder egentlig ‘throwback thursday/tuesday’, men det kommer jeg altså lige en dag i forkøbet ;) Jeg har nemlig kigget lidt i arkiverne og fundet nogle outfits frem fra tidligere på året. Årh, jeg savner efterhånden en del af det tøj jeg har hjemme i Danmark!

//Okay, I know it’s really called ‘throwback thursday/tuesday’ but I’m just a bit ahead as I have planned a different post for tomorrow ;) I’ve gone through my archives and found some outfits I’ve worn earlier this year. Aww, it makes me miss the clothes I have in Denmark!

IMG_1806IMG_7376IMG_5713IMG_4081IMG_0136IMG_5895IMG_2456IMG_8712IMG_8353IMG_9621IMG_7781IMG_8889

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SICILY