WISH OUTFIT

TURTLENECK AND OVER KNEE BOOTS

ImeldasClosetImeldasCloset-5ImeldasCloset-3ImeldasCloset-7ImeldasCloset-6Sweater: Zara      Skirt: H&M       Sunnies: Asos      Boots: H&M
Photo credit: Conrad Pao

Nu er regnen stoppet for en stund så ENDELIG har jeg kunne tage nogle ordentlige billeder! Jeg har været så heldig, at alliere mig med min ven Conrad til at tage outfit billeder af mig, så lover der nok skal komme nogle flere de næste par uger. Tøj har jeg i hvert fald nok af at vise haha. Shopping i Milano er SÅ godt (nok for godt).
I dag tror jeg bliver stille og rolig, da jeg ikke har de store planer. Men når man oftest fester 4 gange om ugen, skader en slap-af fredag nok ikke ;)

//The rain has stopped so I finally managed to shoot some proper pictures! I’ve been so lucky to find a photographer, my friend Conrad, who can take outfit photos. So I promise that more outfit posts will come within the next weeks :) I for sure have enough clothes to show off haha. Shopping in Milan is SO good (probably too good).
I think today is gonna be a relaxing day as I don’t have that many plans yet. But when you party 4 times a week, a relax day probably won’t hurt ;) 

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WISH OUTFIT